Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе роведена сравнительная экспертиза качества тыквенного масла различных видов отечественных и зарубежных производителей. Изучена взаимосвязь жирнокислотного состава тыквенных масел с физико-химическими показателями. Рассмотрена экономико-организационная структура розничной торговой сети гипермаркетов «Ашан» и дана оценка эффективности реализации растительных масел на предприятии.
In the final qualifying work onducted comparative examination of the quality pumpkin oil of various types of domestic and foreign manufacturers. It was studied the relationship of fatty acid composition of pumpkin oil with physical and chemical indicators. We consider the economic and organizational structure of a retail commercial network of hypermarkets «Ashan» and estimated effectiveness of realization vegetable oils in the company.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 130
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |