Details

Title Исследование потребительских свойств соусов функционального назначения: магистерская диссертация: 38.04.07
Creators Бикенова Альбина Муратовна
Scientific adviser Вытовтов Анатолий Андреевич
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт «Торгово-экономический университет»
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects функциональное питание ; соусы функционального назначения ; functional diet ; of functional sauces sauces
UDC 641.887.012.7(043.3)
Document type Master graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Master
Speciality code (FGOS) 38.04.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1563
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33448
Record create date 10/31/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В выпускной квалификационной работе выполнено маркетинговое обоснование разработки соусов функционального назначения, рассмотрено преимущество разработки сладких соусов на растительной основе, разработан модельный образец сладкого соуса из плодов и овощей. Проведены лабораторные исследования опытного образца сладкого соуса и обоснование его функциональных свойств.

In this graduation study was given the explanation of marketing profits of functional sauces development and advantages of vegetable based sweet sauce development, sample made of fruits and vegetables was designed. Laboratory study of sweet sauce prototype and its functional features was held.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 202 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics