Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе выполнено маркетинговое обоснование разработки соусов функционального назначения, рассмотрено преимущество разработки сладких соусов на растительной основе, разработан модельный образец сладкого соуса из плодов и овощей. Проведены лабораторные исследования опытного образца сладкого соуса и обоснование его функциональных свойств.
In this graduation study was given the explanation of marketing profits of functional sauces development and advantages of vegetable based sweet sauce development, sample made of fruits and vegetables was designed. Laboratory study of sweet sauce prototype and its functional features was held.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 202
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |