Details
Title | Затраты предприятия общественного питания и пути их оптимизации: дипломная работа: 080502 |
---|---|
Creators | Налимова Инна Андреевна |
Scientific adviser | Ильина Ольга Владимировна |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет" |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | затраты предприятия ; оптимизация затрат ; издержки обращения ; the expenses of the company ; optimization of expenses ; distribution cost |
Document type | Specialist graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Specialist |
Speciality code (OKSO) | 080502 |
Speciality group (OKSO) | 080000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-2800 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\35240 |
Record create date | 12/22/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
В ходе работы изучены теоретические основы затрат, их классификация и экономическая сущность, а также номенклатуры статей издержек обращения торгового предприятия. На основе теоретических исследований был произведен анализ затрат предприятия общественного питания «Чайная ложка» и дана оценка факторов, влияющих на сумму и уровень затрат. В третьей главе разрабатываются пути оптимизации затрат на предприятии общественного питания «Чайная ложка» и их экономическая оценка.
During the work examined the theoretical basis of costs, their classification and economic nature. As well as the item articles distribution costs commercial enterprise. On the basis of theoretical research was made to analyze the cost of catering "Teaspoon" is given and assessment of factors that influence the amount and level of costs. In the third Chapter are developed the ways of optimization of expenses at the enterprise of public catering "Teaspoon" and their economic evaluation.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 146
Last 30 days: 0