Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В ходе работы изучены теоретические основы затрат, их классификация и экономическая сущность, а также номенклатуры статей издержек обращения торгового предприятия. На основе теоретических исследований был произведен анализ затрат предприятия общественного питания «Чайная ложка» и дана оценка факторов, влияющих на сумму и уровень затрат. В третьей главе разрабатываются пути оптимизации затрат на предприятии общественного питания «Чайная ложка» и их экономическая оценка.
During the work examined the theoretical basis of costs, their classification and economic nature. As well as the item articles distribution costs commercial enterprise. On the basis of theoretical research was made to analyze the cost of catering "Teaspoon" is given and assessment of factors that influence the amount and level of costs. In the third Chapter are developed the ways of optimization of expenses at the enterprise of public catering "Teaspoon" and their economic evaluation.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 146
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |