Details

Title Затраты предприятия общественного питания и пути их оптимизации: дипломная работа: 080502
Creators Налимова Инна Андреевна
Scientific adviser Ильина Ольга Владимировна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects затраты предприятия ; оптимизация затрат ; издержки обращения ; the expenses of the company ; optimization of expenses ; distribution cost
Document type Specialist graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Specialist
Speciality code (OKSO) 080502
Speciality group (OKSO) 080000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-2800
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\35240
Record create date 12/22/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В ходе работы изучены теоретические основы затрат, их классификация и экономическая сущность, а также номенклатуры статей издержек обращения торгового предприятия. На основе теоретических исследований был произведен анализ затрат предприятия общественного питания «Чайная ложка» и дана оценка факторов, влияющих на сумму и уровень затрат. В третьей главе разрабатываются пути оптимизации затрат на предприятии общественного питания «Чайная ложка» и их экономическая оценка.

During the work examined the theoretical basis of costs, their classification and economic nature. As well as the item articles distribution costs commercial enterprise. On the basis of theoretical research was made to analyze the cost of catering "Teaspoon" is given and assessment of factors that influence the amount and level of costs. In the third Chapter are developed the ways of optimization of expenses at the enterprise of public catering "Teaspoon" and their economic evaluation.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 146 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics