Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе изложена сущность подхода к созданию десертов из сбивных масс на основе сахарозаменителей, разработка рецептур и технологии производства десерта из сбивных масс на основе мальтита и сорбита, проведена комплексная оценка качества готового изделия. В ходе анализа результатов органолептического и физико-химического исследований показателей качества десерта на основе мальтита и сорбита делаются выводы о соответствии продукта ГОСТу 30058-95 Восточные сладости типа мягких конфет. Общие технические условия, устанавливается оптимальная рецептура.
This research presents the essence of the approach to the creation of desserts with aerated mass on the basis of sugar substitutes, development of formulations and technologies for the production of nougat on the basis of maltitol and sorbitol, conducted a comprehensive assessment of the quality of the finished product. The analysis of the results of organoleptic and physico-chemical studies of indicators of quality of dessert based on maltitol and sorbitol make conclusions about the product corresponds to GOST 30058-95 East sweets of type of soft sweets. General specifications, set the optimal formulation.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 66
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |