Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выполнено маркетинговое обоснование необходимости проектирования столовой при вузе, произведены технологические расчеты оборудования, определена организационная структура предприятия. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасности деятельности проектируемого предприятия, его планировочное решение и определены основные экономические показатели.
The marketing justification of the need to design a dining room at the University, technological calculations of the equipment are made, the organizational structure of the enterprise is determined. Measures have been developed to ensure the safety of the projected enterprise, its planning solution and the main economic indicators have been determined.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- z34634-22_Zagrubskiy_NV_pdf.pdf
- Загрубский_ дипломЧИСТОВИК.pdf
- ч1.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- ч2.pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
- 1.pdf
- Листы и виды
- СПЕЦ1
- Листы и виды
- 2.pdf
- Листы и виды
- СПЕЦ2
- Листы и виды
- ч1.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- ч2.pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
Usage statistics
Access count: 38
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |