Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе рассмотрена возможность использования дикорастущего растительного сырья Северо-Западного округа Российской Федерации в питании населения. Разработана рецептура и технология полуфабриката из ферментированного растительного сырья (Aegopódium podagrária) и технология производства рубленых изделий из мяса индейки с добавлением замороженного растительного сырья (Aegopódium podagrária), проведена комплексная оценка качества готовых изделий, разработаны практические рекомендации по расширению ассортимента мясных изделий в предприятиях индустрии питания.
The possibility of using wild-growing plant raw materials of the North-Western District of the Russian Federation in the diet of the population had been considered. The formulation and technology of semi-finished products from fermented vegetable raw materials (Aegopódium podagrária) and the production technology of minced turkey meat with the addition of frozen vegetable raw materials (Aegopódium podagrária) have been developed; a comprehensive estimation of the quality of finished products has been done; practical recommendations have been developed for expanding the range of meat products in the food industry.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 89
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |