Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
53 с., 5 рис., 13 табл., 18 источников. Целью выпускной квалификационной работы явилась сравни-тельная товароведная характеристика и экспертиза пирожных типа «эклер», вырабатываемых промышленным способ производства для собственной сетевой торговли или розничной торголи, а также выра-батываемых предприятиями общественного питания (так называемы-ми кондитерскими). В работе рассмотрены особенности формирования классифи-кации и ассортимента тортов и пирожных; факторы, определяющие качество, охарактеризована структура предложений пирожного «Эк-лер» в кондитерских и в розничных торговых предприятиях, проведена сравнительную товароведную оценку качества и анализ полученных результатов.
53 p., 5 pic., 13 tab., 18 sources. The purpose of the final qualifying work was the comparative commodity characteristics and examination of custard cakes with cream filling, produced by industrial method of production for its own network trade or retail trade, as well as produced by catering enterprises (so called confectionery). In the work features of formation of classification and assortment of cakes and pastries are considered; the factors defining quality, the struc-ture of offers of a custard cake in confectionery and retail trade enterprises is characterized, the comparative commodity estimation of quality and the analysis of the received results is carried out.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 68
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |