Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Объектом исследования является ООО «Фацер». Целью выпускной квалификационной работы является исследование процессов межфирменной кооперации, как формы развития бизнеса. На основе исследования российского опыта в хлебобулочной отрасли, были проанализированы межфирменные взаимодействия в ней и формы развития бизнеса. Был проведен анализ финансово-хозяйственной деятельности объекта исследования, а также среды, в которой он функционирует. Основным направлением деятельности было выявлено – производство продуктов питания. Представлен инвестиционный проект по созданию магазина-пекарни под собственным брендом, в котором определена ставка дисконтирования методом CAPM, рассчитана чистая текущая стоимости, внутренняя норма доходности, простой и дисконтированный срок окупаемости. Проведен анализ цен и объёмов продаж и определены их предельные значения для исследуемого проекта. В результате сделаны выводы и предложены рекомендации, могут быть использованы в дальнейших исследованиях или для создания предложенного инвестиционного проекта в хлебопекарной отрасли.
Object of a research is LLC "Fazer". The purpose of the final qualifying work is to research of inter-firm cooperation processes as a form of business development. Based on the study of the Russian experience in the bakery industry, inter-firm interactions and forms of business development were analyzed. The analysis of financial and economic activity of the object of research, as well as the environment in which it operates, was carried out. The basic direction of activity were identified – the production of food. The investment project for the creation of a bakery shop under its own brand is presented, in which the discount rate is determined by the CAPM method, the net present value, the internal rate of return, the simple and discounted payback period is calculated. The analysis of prices and volumes of sales is carried out and their limit values for the investigated project are defined. As a result, conclusions and recommendations can be used in further research or to create a proposed investment project in the baking industry.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 42
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |