Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
61 с., 5. рис., 9. табл., 27. источников. Целью выпускной квалификационной работы явилась сравнительная товароведная характеристика и экспертиза сдобного печенья – доступной для разных слоев населения мучной кондитерской продукции. Образцами исследования были сдобные печенья различных производителей, реализуемые в розничной торговой сети г. Санкт–Петербург. В работе рассмотрены факторы, формирующие и сохраняющие качество сдобного печенья; определена номенклатура показателей качества. Дана характеристика методов, с помощью которых были произведены исследования; произведена сравнительная экспертиза качества сдобного печенья различных производителей, представленных в розничной торговой сети, проведена оценка соответствие качества требованиям нормативно–технической документации. Также проведен обзор рынка сдобного печенья в г. Санкт-Петербург.
61 p., 5 pic., 9 tab., 27 sources. The purpose of the final qualifying work was a comparative commodity characteristics and examination of butter cookies - available for different segments of the population flour confectionery products. The samples of the study were butter cookies of different manufacturers sold in the retail network of St. Petersburg. The paper considers the factors that form and maintain the quality of butter cookies; the nomenclature of quality indicators is defined. The characteristics of the methods by which the studies were carried out are given; a comparative examination of the quality of butter cookies of various manufacturers presented in the retail trade network was carried out, an assessment was made of the conformity of quality to the requirements of normative and technical documentation. Also, a review of the market of butter cookies in St. Petersburg was conduct. butter cookies, quality assessment, quality indices, methods of organoleptic study, physico–chemical research methods.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 21
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |