Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена разработке программы мотивации и стимулирования персонала в ресторане «Виктория». Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Изучение теоретических основ мотивации и стимулирования персонала. 2. Анализ предприятия и действующей на нем системы мотивации труда персонала. 3. Разработка и внедрение новой программы мотивации и стимулирования труда персонала. 4. Анализ разработанной системы мотивации и стимулирования труда персонала. Работа проведена на базе ресторана «Виктория. Рассматривались методы управления персоналом на данном предприятии, существующая система мотивации и стимулирования труда персонала. В результате была проанализирована существующая система мотивации и стимулирования труда персонала. Разработана и проанализирована новая программа мотивации и стимулирования. На основании проведенных исследований в ресторане «Виктория» была внедрена новая система, произведен опрос сотрудников на предмет новой программы и сделан вывод о полезности и эффективности новой системы мотивации и стимулирования персонала.
This work is devoted to the development of a program for motivating and stimulating staff in the restaurant "Victoria". Tasks that were solved during the research: 1. Study of the theoretical foundations of motivation and stimulation of personnel. 2. Analysis of the company and its system of personnel motivation. 3. Development and implementation of a new employee motivation and incentive program. 4. Analysis of the developed system of motivation and stimulation of personnel. The work was carried out on the basis of the restaurant "Victoria. The methods of personnel management at this enterprise, the existing system of motivation and stimulation of personnel work were considered. As a result, the existing system of motivation and incentive of personnel was analyzed. A new motivation and incentive program was developed and analyzed. Based on the research carried out, the new system was introduced in the restaurant "Victoria", employees were interviewed for the new program and a conclusion was made about the usefulness and effectiveness of the new system of motivation and incentives for staff.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 12
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |