Details

Title Совершенствование системы управления персоналом на предприятии общественного питания: выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 43.03.01 «Сервис» ; образовательная программа 43.03.01_01 «Сервис в индустрии гостеприимства»
Creators Воробьева Александра Витальевна
Scientific adviser Хныкина Татьяна Семеновна
Other creators Харёва Виктория Анатольевна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2020
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects система управления персоналом ; персонал ; предприятие общественного питания ; разработка мероприятий ; совершенствование системы управления персоналом ; personal management system ; personnel ; public catering enterprise ; development activities ; improvement of management system
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 43.03.01
Speciality group (FGOS) 430000 - Сервис и туризм
Links Отзыв руководителя ; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI 10.18720/SPBPU/3/2020/vr/vr20-1916
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key ru\spstu\vkr\7371
Record create date 7/23/2020

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Данная работа посвящена анализу системы управления предприятия ИП Яланский и разработки мероприятий для принятия решений о мерах ее совершенствования. Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Рассмотреть ключевые особенности концепции управления персоналом; 2. Анализ особенностей системы управления; 3.Совершенствование системы управления персоналом; 4. Создание системы стимулирования персонала. Сделан прогноз затрат от реализации мер по совершенствованию системы управления персоналом предприятия общественного питания. ВКР состоит из трех разделов: в первом описываются теоретические основы и специфика управления персоналом; во втором рассматривается организационно-экономическая характеристика ИП Яланский; в третьем представлены мероприятия по совершенствованию элементов системы управления.

The given work is the analysis of the management system of enterprise IE “Yalanskiy” and development of measures for decision on measures for its improvement. The research set the following goals: 1. consider the key concepts of personnel management* 2. analysis the features of the personnel management system at the enterprise; 3. to improve the personnel management system; 4. to design personnel stimulation system. The study resulted into analysis of the costs resulting from implementation of measures to improve the public dining facility’s performance. WRC consists of three sections: еhe first section describes the theoretical foundations and specifics of the personnel management system; the second section discusses the organizational and economic characteristics of IE “Yalanskiy”; the third section presents activities to improve elements of the personnel management system.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 93 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics