Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена оценке потребительских свойств эмульсионных жировых продуктов и экспертиза качества майонезных соусов и соусов на основе растительного масла. Задачи которые решались в ходе исследования: 1. Рассмотреть факторы, влияющие на потребительские свойства эмульсионных соусов, и определить требования к его качеству. 2. Провести сравнительную оценку качества эмульсионных соусов разных производителей, с обоснованием методов исследования. 3. Проанализировать фактический ассортимент товаров представленных на рынке города Санкт-Петербурга и определить основые покупательские предпочтения. Исследования проводились на базе лаборатории экспертизы потребительских товаров Высшей школы сервиса и торговли. В работе рассмотрены факторы, формирующие и сохраняющие качество эмульсионных соусов; определена номенклатура показателей качества. Дана характеристика методов, с помощью которых были произведены исследования; произведена сравнительная экспертиза качества эмульсиооных соусов различных производителей, представленных в розничной торговой сети, проведена оценка соответствие качества требованиям нормативно-технической документации.
This work is devoted to evaluating the consumer properties of emulsified fat products and evaluating the quality of mayonnaise sauces and sauces based on vegetable oil. Tasks that were solved in the course of the study: 1. Consider the factors that affect the consumer properties of emulsion sauces, and determine the requirements for its quality. 2. conduct a comparative assessment of the quality of emulsion sauces from different manufacturers, with justification of research methods. 3. Analyze the actual range of products on the market in the city of St. Petersburg and determine the main consumer preferences. The research was conducted on the basis of the laboratory of consumer goods expertise of the Higher school of service and trade. The paper considers the factors that form and preserve the quality of emulsion sauces; the nomenclature of quality indicators is defined. The characteristics of the methods used for the research were given; a comparative examination of the quality of emulsified sauces from various manufacturers represented in the retail chain was performed, and the quality compliance with the requirements of regulatory and technical documentation was assessed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 12
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |