Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена разработке бизнес-плана по открытию нового ресторана «La Cucina», для увеличения рыночной доли организации ООО «Астарта», привлечению новых клиентов и увеличению прибыли. В процессе исследования были решены следующие задачи: Разработан бизнес-план нового ресторана «La Cucina», произведена оценка эффективности инвестиционного проекта. В процессе работы проводился анализ основных показателей деятельности ресторана и анализ рынка общественного питания. Результатом работы можно считать, что разработанный бизнес-план позволит увеличить рыночную долю, занимаемую рестораном, удовлетворить потребности посетителей, а так же увеличить прибыль ресторана.
This work is devoted to the development of a business plan for the opening of a new La Cucina restaurant, in order to increase the market share of Astarta LLC, attract new customers and increase profits. In the process of this research, the following tasks were solved: A business plan has been developed for the new La Cucina restaurant, and an assessment has been made of the effectiveness of the investment project. In the process, the analysis of the main indicators of the restaurant and the analysis of the catering market was carried out. The result of the work can be considered that the developed business plan will increase the market share occupied by the restaurant, satisfy the needs of visitors, as well as increase the profit of the restaurant.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- ВВЕДЕНИЕ
- 1.2 Анализ результатов производственно-хозяйственной деятельности предприятия общественного питания
- 2. АНАЛИЗ РЫНКА СБЫТА
- 2.1 Анализ рынка общественного питания
- 2.2. Анализ состояния маркетинговой деятельности предприятия общественного питания и стратегии развития
- 2.3 Анализ конкурентной среды
- 3. РАЗРАБОТКА ПРОЕКТА БИЗНЕС-ПЛАНА ПО РАЗВИТИЮ ПРЕДПРИЯТИЯ ОБЩЕСТВЕННОГО ПИТАНИЯ
- 3.1 Резюме
- 3.2.2. Рекламная политика
- 3.2.4 Производственный план
- 3.2.6 Анализ рисков
- ЗАКЛЮЧЕНИЕ
- ПРИЛОЖЕНИЕ А
- ПРИЛОЖЕНИЕ Б
- ПРИЛОЖЕНИЕ Г
- ПРИЛОЖЕНИЕ Д
Usage statistics
|
Access count: 15
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |