Details

Title Конкурентоспособность предприятия и пути ее повышения (на примере ООО «Буше»): выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 38.03.01 «Экономика» ; образовательная программа 38.03.01_01 «Экономика и управление на предприятии»
Creators Медведева Юлия Вадимовна
Scientific adviser Сулоева Светлана Борисовна
Other creators Кравченко Валентина Витальевна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2021
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects конкурентоспособность; компания; рынок хлебобулочных изделий; сегментация; методы оценки; competitivenes; company; bakery products market; segmentation; evaluation methods
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.01
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
Links Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI 10.18720/SPBPU/3/2021/vr/vr21-4325
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key ru\spstu\vkr\12632
Record create date 7/9/2021

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Целью данной выпускной квалификационной работы является оценка конкурентоспособности предприятия и разработка мер по повышению конкурентного статуса предприятия ООО «Буше». Предметом исследования выступают методические и инструментальные средства оценки конкурентоспособности предприятия. Объектом исследования является предприятие пищевой промышленности - предприятие ООО «Буше». Основными задачами выпускной квалификационной работы являются: 1) Проведение комплексного анализа предприятия ООО «Буше»; 2) Исследование основных методик оценки конкурентоспособности предприятия и выбор предпочтительной методики с учетом специфики объекта исследования; 3) Оценка конкурентоспособности предприятия ООО «Буше»; 4) Разработка направлений повышения конкурентоспособности предприятия ООО «Буше» и оценка эффективности предложенных мер. В результате выполнения изложенных выше задач приведет к достижению цели выпускной работы – повышению конкурентного статуса компании «Буше».

The purpose of this final qualification work is to assess the competitiveness of the company and develop measures to improve the competitive status of the company "Bushe"LLC. The subject of the study is the methodological and instrumental means of assessing the competitiveness of the enterprise. The object of the study is a food industry enterprise-the company "Bushe"LLC. The main objectives of the final qualification work are: 1) Conducting a comprehensive analysis of the company "Bushe" LLC»; 2) Study of the main methods of assessing the competitiveness of the enterprise and the choice of the preferred method, taking into account the specifics of the object of research; 3) Assessment of the competitiveness of the company "Bushe" LLC»; 4) Development of directions for improving the competitiveness of the company "Bushe" and evaluation of the effectiveness of the proposed measures. As a result, the implementation of the above tasks will lead to the achievement of the goal of the final work – to increase the competitive status of the company "Bushe".

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 94 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics