Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью данной работы является расчет и проектирование кафе-пекарни на 25 мест. Задачи, которые решались в ходе выполнения выпускной квалификационной работы: 1. Проведение маркетинговых исследований; 2. Разработка меню, планово-расчетного меню; организационной структуры управления предприятием; мероприятий по охране труда; 3. Проведение экономического расчета основных показателей производственно-торговой и финансовой деятельности предприятия. В данной работе было проведено маркетинговое исследование, что позволило выбрать оптимальное место для размещения проектируемого предприятия и определить потенциальных потребителей. Разработана концепция кафе, обоснована вместимость и установлен режим работы 08:00- 20:00 часов. Определена пропускная способность проектируемого кафе за день − 358 чел., и количество реализуемых блюд – 1216 шт.Составлена схема управления рестораном, разработано штатное расписание. Общее количество сотрудников - 24 человека. Составлены двухнедельный график выхода на работу персонала, должностная инструкция для пекаря-кондитера и стандарт обслуживания для работника торгового зала (кассира). Определены поставщики сырья и полуфабрикатов. Разработаны мероприятия, обеспечивающие максимально комфортные и безопасные условия труда на рабочем месте. Произведен расчет годовых экономических показателей деятельности ресторана. Исходя из экономических показателей можно сделать вывод о перспективности открытия кафе-пекарни. Срок окупаемости предприятия составит 2 года при чистой прибыли инвестора 5,7 млн. рублей в год. Рентабельность проектируемого предприятия составит 20 %.
The purpose of this work is the calculation and design of a cafe-bakery with 25 seats. Tasks that were solved during the completion of the final qualifying work: 1. Conducting marketing research; 2. Development of menu, planning and settlement menu; organizational structure of enterprise management; labor protection measures; 3. Carrying out economic calculation of the main indicators of production, trade and financial activity of the enterprise.In this work, a marketing study was conducted, which made it possible to choose the optimal location for the planned enterprise and identify potential consumers. The concept of the cafe has been developed, the capacity has been justified and the operating mode is set – from 08:00 to 20:00 hours. The capacity of the projected cafe per day is 358 people, and the number of dishes sold is 1216 pcs. A restaurant management scheme has been drawn up, a staffing table has been developed. The total number of employees is 24 people. A two-week schedule of staff going to work, a job description for a baker-pastry chef and a standard of service for a sales floor employee (cashier) have been compiled. Suppliers of raw materials and semi-finished products have been identified. Measures have been developed to ensure the most comfortable and safe working conditions at the workplace. The calculation of the annual economic indicators of the restaurant's activity has been made. Based on economic indicators, it can be concluded that the prospects of opening a cafe-bakery. The payback period of the enterprise will be 2 years with a net profit of the investor of 5,7 million rubles per year. The profitability of the projected enterprise will be 20 %.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- cтyдeнтy Гoлoвaчeвy Aндpeю Дмитpиeвичy, гpyппa 4731904/80402
- 2. Cpoк cдaчи cтyдeнтoм saкoнчeннoй pa6oты: 23.04.2022
- - плaн пoмeщeния пo aдpecy: г.Kиpoв, yл. Kapлa Ли6кнexтa, д.67. C плoщaдью пoд apeндy 155,3 м2 (пpилoжeниe)
- ПРИЛОЖЕНИЕ
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
|
Access count: 12
Last 30 days: 11 Detailed usage statistics |