Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: Организация производственного-торговой деятельности ресторана по адресу: г. Санкт-Петербург, ул. Гороховая, д. 40. Ниже перечислены задачи, решенный в ходе исследования данной темы. Обоснована целесообразность проектирования ресторана западнославянской кухни по выбранному адресу, его режим работы, потенциальный контингент; разработана производственная программа ресторана. Плановое количество потребителей в день составило 294 человека, плановый выпуск продукции – 1154 порции. Разработано меню ресторана западнославянской кухни на 50 мест. Произведены расчёты площадей помещений проектируемого ресторана и подбор оборудования, разработана система организации обслуживания посетителей ресторана. Разработан план ресторана с расстановкой технологического оборудования. Составлена организационная структура ресторана и штатное расписание с графиком выхода на работу; Разработаны мероприятия, обеспечивающие безопасные комфортные условия труда и пожарной безопасности; Проведён экономический анализ рентабельности открытия проектируемого ресторана. Cрок окупаемости составил 2,4 лет.
The theme of the final qualifying work: Organization of production and trading activities of the restaurant at the address: St. Petersburg, st. Gorokhovaya, 40. The tasks solved during the study of this topic are listed below. The expediency of designing a restaurant of Western Slavic cuisine at the chosen address is substantiated, its mode of operation, potential contingent; the production program of the restaurant was developed. The planned number of consumers per day was 294 people, the planned output – 1154 portions. The menu of the West Slavic cuisine restaurant for 50 seats has been developed. Calculations of the areas of the premises of the designed restaurant and the selection of equipment were made, a system for organizing the service of restaurant visitors was developed. A restaurant plan was developed with the arrangement of technological equipment. The organizational structure of the restaurant and the staff list with a schedule for going to work were drawn up; Measures have been developed to ensure safe comfortable working conditions and fire safety; An economic analysis of the profitability of opening a designed restaurant was carried out. The payback period was 2.4 years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Sheets and Views
- Model
- Sheets and Views
- Model
Usage statistics
Access count: 55
Last 30 days: 4 Detailed usage statistics |