Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В данной выпускной квалификационной работе рассматривается проблема продвижения заведений общественного питания в условиях высокой конкуренции на фудхоллах Санкт-Петербурга. Раскрывается сущность понятия PR-продвижение и исследуются, как традиционные методы PR-продвижения в сфере общественного питания, так и тренды 2023 года. Работа проведена на базе предприятия «YES, HONEY!». В практической части работы нами была дана общая характеристика компании и выделены сегменты целевой аудитории, был проведен конкурентный и SWOT-анализы. Выявив проблему PR-деятельности компании, была разработана программа PR-продвижения, рассчитанная на 3 месяца. Программа PR-продвижения была предложена учредителям и рассмотрена для дальнейшего применения.
In this final qualifying work, the problem of promoting a catering establishment in conditions of high competition in the food halls of St. Petersburg is considered. The essence of the concept of PR promotion is revealed and both traditional methods of PR promotion in the field of public catering and trends for 2023 are investigated. The work was carried out on the basis of the enterprise «YES, HONEY!». In the practical part of the work, we gave a general description of the company and identified segments of the target audience, then competitive and SWOT analyses were conducted. Having identified the problem of the companys PR activities, a PR promotion program was developed for 3 months. The PR promotion program was proposed to the founders and considered for further application.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 30
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |