Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-торговой деятельности ресторана вегетарианской кухни по адресу: г. Санкт-Петербург, ул. Заозерная, д.3»Целью данной работы является разработка и проектирование ресторана, специализирующегося на вегетарианской кухне.В работе представлены:Анализ рынка услуг предприятия общественного питания. Проведено маркетинговое исследование, разработана концепция ресторана. Обоснована вместимость предприятия и установлен режим работы зала – с 10:00 до 22:00.Меню и производственная программа проектируемого ресторана. Определено общее количество посетителей в проектируемом ресторане за день – 270 чел., и количество блюд – 875 шт.Общая технологическая схема производственного процесса и схемы функциональной взаимосвязи помещений проектируемого ресторана.Расчет помещений для приема и хранения продуктов, производственных цехов и вспомогательных производственных, помещений для потребителей проектируемого ресторана. На основе произведенных расчетов общая площадь составила 238,9 м2; компоновочная 231,31 м2. Общая заявленная площадь помещения равна 240 м2.Организационная структура управления проектируемого ресторана. Разработано штатное расписание. Количество сотрудников – 26 человек. Составлены двухнедельный график выхода на работу персонала, должностная инструкция бармена ресторана. Определены поставщики.Мероприятия по обеспечению безопасности деятельности в проектируемом ресторане.Основные экономические показатели и экономическая эффективность проектируемого ресторана.
The theme of the graduate work: "Organization of production and trading activities of a vegetarian restaurant at the address: St. Petersburg, st. Zaozernaya, 3"The purpose of this work is to develop and design a restaurant specializing in vegetarian cuisine.The work presents:Market analysis of public catering services. In the work, a marketing research was carried out, which made it possible to develop the concept of the restaurant. The capacity of the enterprise was substantiated and the operating mode of open was established - from 10:00 to 22:00.Menu and production program of the designed restaurant. The total number of visitors in the designed restaurant per day was determined - 270 people, and the number of dishes - 875 pcs.General technological scheme of the production process and schemes of the functional interconnection of the premises of the designed restaurant.Calculation of premises for receiving and storing products, production workshops and auxiliary production, premises for consumers of the designed restaurant. Based on the calculations, the total area of which was 238,9 m2; layout 231,31 m2. The total area of the enterprise is 240 м2.Organizational management structure of the designed restaurant. The staffing table has been developed. The number of employees is 26 people. A two-week schedule for the entry of staff to work, job descriptions for the restaurant bartender were drawn up. Suppliers identified.Measures to ensure the safety of activities in the designed restaurant.Main economic indicators and economic efficiency of the designed restaurant.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
|
Access count: 13
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |