Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: Read Download (12.8 Mb) Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью исследования является изучение химического состава полуобезжиренной муки кукурузного зародыша и разработка мучных кондитерских изделий с ее использованием. Теоретическая значимость диссертационной работы обусловлена комплексом исследований, направленных на изучение перспективного нетрадиционного источника пищевого сырья: полуобезжиренной муки кукурузного зародыша. Практическая значимость: расширен ассортимент мучных кондитерских изделий с повышенной биологической ценностью; разработаны и обоснованы рецептуры мучных кондитерских изделий с использованием нетрадиционного источника пищевого сырья: полуобезжиренной муки кукурузного зародыша; разработаны комплекты технической и технологической документации (ТУ и ТИ) на песочное печенье и бисквиты с добавлением полуобезжиренной муки кукурузного зародыша.
The aim of the study is to study the chemical composition of semi-skimmed corn germ flour and develop flour confectionery products using it. The theoretical significance of the thesis is due to a set of studies aimed at studying a promising non-traditional source of food raw materials: semi-skimmed corn germ flour. Practical significance: expanded the range of flour confectionery products of high biological value; developed and proved recipe of flour confectionery products with use of non-food raw materials source: poluobnazhennoy flour corn germ; drafted sets of technical and technological documentation (TU, TI) on the shortbread and biscuits with the addition of poluobnazhennoy flour corn germ.
Usage statistics
Access count: 74
Last 30 days: 6 Detailed usage statistics |