Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All |
![]() |
||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU) |
![]() |
||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- «САНКТ-ПЕТЕРБУРГСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ТОРГОВО- ЭКОНОМИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ»
- Методические указания
- «Технология мяса и мясных продуктов» Форма обучения очная/заочная
- Содержание
- Общие методические указания по проведению лабораторных работ и практических занятий
- Практическое занятие №1
- Основные теоретические сведения
- Таблица 1
- Таблица 3
- Практическое занятие №3 Решение задач по однофазным цепям
- sinφ= (1-0,9712)1/2= 0,241;
- I
- Таблица 1
- U
- U
- U
- Таблица 2
- Рис.1
Usage statistics
|
Access count: 15
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |