Details

Title: Функциональное питание: учебное пособие для подготовки бакалавров по направлению по направлению подготовки 260800.62 (13.03.04) «Технология продукции и организация общественного питания» всех фором обучения
Creators: Линич Е. П.; Сафонова Э. Э.
Imprint: Санкт-Петербург: [б. и.], 2015
Collection: Учебная и учебно-методическая литература; Общая коллекция
Subjects: Пищевые продукты-функциональные; Функциональное питание; Биологически активные добавки; Нутрицевтики; Эубиотики; Витамины; Парафармацевтики
Document type: Tutorial
File type: PDF
Record key: ru\spstu\teu_er\6975

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 90
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics