Детальная информация

Название: De Gruyter STEM. Food science and technology: trends and future prospects
Другие авторы: Ijabadeniyi Oluwatosin Ademola
Коллекция: Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция
Тематика: Food — Biotechnology.; Food industry and trade.; Food — Analysis.; Food — Composition.; EBSCO eBooks
Тип документа: Другой
Тип файла: PDF
Язык: Английский
Права доступа: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи: on1298899834

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ Прочитать Печать Загрузить
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Foreword
  • Contents
  • List of contributors
  • Introduction
  • Part I: Postharvest handling and food processing
  • 1 The food industry: yesterday, today, and tomorrow
  • 2 Postharvest handling of fresh produce
  • 3 Cereals and cereal products
  • 4 Processing operations and effects on the characteristics of legume grains for food system applications
  • 5 Meat and meat products processing
  • 6 Fish and shellfish processing
  • Part II: Food microbiology use of microorganisms
  • 7 Microbial food spoilage of selected food and food products
  • 8 Microbiological safety of foods
  • 9 Russia and Commonwealth of Independent States (CIS) domestic fermented milk products
  • 10 Application of biotechnology in the food industry
  • Part III: Food chemistry: analysis and nutrition
  • 11 Dietary nutrients, antinutritional factors, and valorization of food waste
  • Part IV: Product development, sensory evaluation, and packaging
  • 12 Food trends and development of new food products
  • 13 Understanding sensory evaluation of food
  • 14 Food packaging and packaging innovations
  • Part V: Food innovations and nonthermal processing
  • 15 Blockchain and food traceability
  • 16 Big data and the food industry
  • 17 Nonthermal processing techniques for innovative food processing
  • 18 Food scanners: applications in the food industry
  • Part VI: Food business: entrepreneurship and regulation
  • 19 Food entrepreneurship: principles and practice
  • 20 Food regulations and governance
  • Part VII: Outlook
  • 21 Conclusion and outlook
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика