Детальная информация
Название | De Gruyter STEM. — Food science and technology: trends and future prospects |
---|---|
Другие авторы | Ijabadeniyi Oluwatosin Ademola |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
Тематика | Food — Biotechnology. ; Food industry and trade. ; Food — Analysis. ; Food — Composition. ; EBSCO eBooks |
Тип документа | Другой |
Тип файла | |
Язык | Английский |
Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Ключ записи | on1298899834 |
Дата создания записи | 23.02.2022 |
Разрешенные действия
–
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа | Анонимные пользователи |
---|---|
Сеть | Интернет |
Место доступа | Группа пользователей | Действие |
---|---|---|
Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Foreword
- Contents
- List of contributors
- Introduction
- Part I: Postharvest handling and food processing
- 1 The food industry: yesterday, today, and tomorrow
- 2 Postharvest handling of fresh produce
- 3 Cereals and cereal products
- 4 Processing operations and effects on the characteristics of legume grains for food system applications
- 5 Meat and meat products processing
- 6 Fish and shellfish processing
- Part II: Food microbiology use of microorganisms
- 7 Microbial food spoilage of selected food and food products
- 8 Microbiological safety of foods
- 9 Russia and Commonwealth of Independent States (CIS) domestic fermented milk products
- 10 Application of biotechnology in the food industry
- Part III: Food chemistry: analysis and nutrition
- 11 Dietary nutrients, antinutritional factors, and valorization of food waste
- Part IV: Product development, sensory evaluation, and packaging
- 12 Food trends and development of new food products
- 13 Understanding sensory evaluation of food
- 14 Food packaging and packaging innovations
- Part V: Food innovations and nonthermal processing
- 15 Blockchain and food traceability
- 16 Big data and the food industry
- 17 Nonthermal processing techniques for innovative food processing
- 18 Food scanners: applications in the food industry
- Part VI: Food business: entrepreneurship and regulation
- 19 Food entrepreneurship: principles and practice
- 20 Food regulations and governance
- Part VII: Outlook
- 21 Conclusion and outlook
- Index
Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0