Детальная информация

Название De Gruyter STEM. — Food science and technology: trends and future prospects
Другие авторы Ijabadeniyi Oluwatosin Ademola
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция
Тематика Food — Biotechnology. ; Food industry and trade. ; Food — Analysis. ; Food — Composition. ; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Тип файла PDF
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи on1298899834
Дата создания записи 23.02.2022

Разрешенные действия

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет
Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
  • Foreword
  • Contents
  • List of contributors
  • Introduction
  • Part I: Postharvest handling and food processing
  • 1 The food industry: yesterday, today, and tomorrow
  • 2 Postharvest handling of fresh produce
  • 3 Cereals and cereal products
  • 4 Processing operations and effects on the characteristics of legume grains for food system applications
  • 5 Meat and meat products processing
  • 6 Fish and shellfish processing
  • Part II: Food microbiology use of microorganisms
  • 7 Microbial food spoilage of selected food and food products
  • 8 Microbiological safety of foods
  • 9 Russia and Commonwealth of Independent States (CIS) domestic fermented milk products
  • 10 Application of biotechnology in the food industry
  • Part III: Food chemistry: analysis and nutrition
  • 11 Dietary nutrients, antinutritional factors, and valorization of food waste
  • Part IV: Product development, sensory evaluation, and packaging
  • 12 Food trends and development of new food products
  • 13 Understanding sensory evaluation of food
  • 14 Food packaging and packaging innovations
  • Part V: Food innovations and nonthermal processing
  • 15 Blockchain and food traceability
  • 16 Big data and the food industry
  • 17 Nonthermal processing techniques for innovative food processing
  • 18 Food scanners: applications in the food industry
  • Part VI: Food business: entrepreneurship and regulation
  • 19 Food entrepreneurship: principles and practice
  • 20 Food regulations and governance
  • Part VII: Outlook
  • 21 Conclusion and outlook
  • Index

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика