Details

Title L'Écuyer tranchant, ou L'Art de découper et servir a table: complément indispensable du cuisinier royal
Creators Bernardi
Imprint Paris, 1845
Electronic publication Санкт-Петербург, 2017
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects карвинг ; сервировка стола ; разделка продуктов ; французская кухня
UDC 641.5/.8(44)
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3512
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\47007
Record create date 11/2/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous

Access count: 7 
Last 30 days: 1

Detailed usage statistics