Details

Bernardi. L'Écuyer tranchant, ou L'Art de découper et servir a table [Электронный ресурс]: complément indispensable du cuisinier royal / par Bernardi, auteur du Glacier royal. — Электрон. текстовые дан. (1 файл : 135 Мб). — Paris, 1845 (Санкт-Петербург, 2017). — Загл. с титул. экрана. — Цифровая копия печатной публикации 1845 г. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование). — Текстовый файл. — Adobe Acrobat Reader 7.0. — <URL:http://elib.spbstu.ru/dl/2/ed-3512_0000697810bx.pdf>. — <URL:http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/ed-3512>.

Record create date: 11/2/2017

Subject: карвинг; сервировка стола; разделка продуктов; французская кухня

UDC: 641.5/.8(44)

Collections: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция

Links: DOI

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
FL SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet FL readers Read Print Download
-> Internet Anonymous

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics