Ranhofer, Charles. The Epicurean [Электронный ресурс]: a complete treatise of analytical and practical studies on the culinary art / making a Franco-American culinary encyclopedia by Charles Ranhofer, former chef of Delmonico's, Honorary President of the "Société Culinaire Philanthropique" of New York. — Электрон. текстовые дан. (1 файл : 199 Мб). — New York, 1900 (Санкт-Петербург, 2017). — Загл. с титул. экрана. — Цифровая копия печатной публикации 1900 г. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение). — Текстовый файл. — Adobe Acrobat Reader 7.0. — <URL:http://elib.spbstu.ru/dl/2/ed-3434_0000697777bx.pdf>. — <URL:http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/ed-3434>.
Period | Read | Copy | Open | Total | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Year 2023 | Quarter 4 | October | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
November | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
December | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
Total | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |