Details
Title | Les produits d'Armour et procedes de manufacture |
---|---|
Imprint | USA, 1874 |
Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция |
Subjects | мясо; мясные консервы |
UDC | 637.513.14; 664.93 |
Document type | Other |
File type | |
Language | French |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3461 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\43383 |
Record create date | 10/5/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 9
Last 30 days: 0