Details

Title: Gastronomie pratique, études culinaires, suivies du Traitement de l'Obésité des Gourmands
Creators: Ali-Bab
Imprint: Paris, 1912
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: кулинария; французская кухня; лечебное питание; диетическое питание
UDC: 641.5/.8(44); 641.563
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3505
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 4
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics