Details
| Title | Gastronomie pratique, études culinaires, suivies du Traitement de l'Obésité des Gourmands |
|---|---|
| Creators | Ali-Bab |
| Imprint | Paris, 1912 |
| Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
| Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция |
| Subjects | кулинария ; французская кухня ; лечебное питание ; диетическое питание |
| UDC | 641.5/.8(44) ; 641.563 |
| Document type | Other |
| File type | |
| Language | French |
| DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3505 |
| Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
| Record key | RU\SPSTU\edoc\46961 |
| Record create date | 11/2/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
| Group | Anonymous |
|---|---|
| Network | Internet |
| Network | User group | Action |
|---|---|---|
| ILC SPbPU Local Network | All |
|
| Internet | Authorized users SPbPU |
|
| Internet | Anonymous |
|
Access count: 5
Last 30 days: 0