Details
Title | Gastronomie pratique, études culinaires, suivies du Traitement de l'Obésité des Gourmands |
---|---|
Creators | Ali-Bab |
Imprint | Paris, 1912 |
Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция |
Subjects | кулинария ; французская кухня ; лечебное питание ; диетическое питание |
UDC | 641.5/.8(44) ; 641.563 |
Document type | Other |
File type | |
Language | French |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3505 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\46961 |
Record create date | 11/2/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 5
Last 30 days: 0