Details

Title: Сравнительный анализ потребительских свойств, экспертиза качества майонезных соусов и организация торговли в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators: Вокуева Надежда Юрьевна
Scientific adviser: Малютенкова С. М.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: товароведение; пищевые жиры; оценка качества; майонезные соусы; маркировка; commodity research; edible fats; quality control; mayonnaise sauce; labeling
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080401
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1346
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33492

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В работе проведен анализ производства и потребления майонезных соусов; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество майонезных соусов; изучен технологический процесс производства майонезных соусов; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент майонезных соусов; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса.

In work the analysis of production and consumption of mayonnaise sauces is carried out; factors which form the range and quality of mayonnaise sauces are considered; technological process of production of mayonnaise sauces is studied; the characteristic of methods and objects by means of which researches have been made is given; the range of mayonnaise sauces is investigated; trade and technological process at trade enterprise is characterized and the directions of improvement in the organization of trade and technological process are developed.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 1175
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics