Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе проведен анализ производства и потребления майонезных соусов; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество майонезных соусов; изучен технологический процесс производства майонезных соусов; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент майонезных соусов; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса.
In work the analysis of production and consumption of mayonnaise sauces is carried out; factors which form the range and quality of mayonnaise sauces are considered; technological process of production of mayonnaise sauces is studied; the characteristic of methods and objects by means of which researches have been made is given; the range of mayonnaise sauces is investigated; trade and technological process at trade enterprise is characterized and the directions of improvement in the organization of trade and technological process are developed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 1175
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |