Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе "Товароведная характеристика, экспертиза качества полуфабрикатов из мяса птицы и организация торговли мясными товарами в розничном торговом предприятии" рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента полуфабрикатов из мяса птицы. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы качества рубленых полуфабрикатов из мяса птицы по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Велес» и оценена эффективность реализации мясной продукции на предприятии.
In the final qualifying work "Commodity research characteristics, examination of the quality of semi-finished products from poultry and the trade in meat products retail trade enterprise" examines the issues of market, classification and assortment of semi-finished products from poultry meat. Given the purpose, objectives and results of quality evaluation of minced semi-finished products of poultry meat by organoleptic, physico-chemical and microbiological indicators. Reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Veles" and evaluated the effectiveness of the implementation of meat products at the plant.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 986
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |