Details

Title Анализ потребительских свойств, экспертиза качества затяжного печенья и организация торговли кондитерскими изделиями в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators Молчанова Елена Ивановна
Scientific adviser Малютенкова С. М.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects товароведение ; кондитерские изделия ; затяжное печенье ; оценка качества ; маркировка ; commodity research ; confectionery ; long cookies ; quality control ; labeling
Document type Specialist graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Specialist
Speciality code (OKSO) 080401
Speciality group (OKSO) 080000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1351
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33497
Record create date 11/2/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В работе проведен анализ потребления печенья; рассмотрены факторы, которые формируют ассортимент и качество затяжного печенья; изучен технологический процесс производства затяжного печенья; дана характеристика методов и объектов, с помощью которых были произведены исследования; исследован ассортимент затяжного печенья; охарактеризован торгово-технологический процесс на предприятии торговли и разработаны направления совершенствования в организации торгово-технологического процесса.

In work the analysis of production and consumption of long cookies is carried out; factors which form the range and quality of long cookies are considered; technological process of production of long cookies is studied; the characteristic of methods and objects by means of which researches have been made is given; the range of long cookies is investigated; trade and technological process at trade enterprise is characterized and the directions of improvement in the organization of trade and technological process are developed.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 1109 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics