Details

Title: Влияние сырья и технологии производства на качество рыборастительной продукции: магистерская диссертация: 38.04.07
Creators: Турчинская Анна Викторовна
Scientific adviser: Шевченко В. В.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт «Торгово-экономический университет»
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: полуфабрикаты рыбные; экспертиза; оценка качества; semi-fished products from fish; expertise; quality assessment
UDC: 664.951.65:637.56'81/83.05(043.3)
Document type: Master graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Master
Speciality code (FGOS): 38.04.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1568
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33455

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В выпускной квалификационной работе «Влияние сырья и технологии производства на качество рыборастительной продукции» рассмотрены вопросы пищевой ценности продуктов из гидробионтов, технологии производства фарша и формованных кулинарных изделий на его основе. Описана органолептическая оценка качества рыбных полуфабрикатов и дана оценка качества экспериментальных образцов по органолептическим, физико-химическим и показателям безопасности. Проведена оценка потенциала товарного рынка полуфабрикатов, исследована маркетинговая макросреда, проведен анализ экономических, политических, социальных и технологических факторов, имеющих возможность оказать влияние на развитие производства рыбных пельменей. Проведено сегментирование и произведена оценка рынка полуфабрикатов.

In the final research project «The influence of raw materials and processing technology on the quality of fish-containing products» the following questions were raised: the nutrition value of aquatic products, minced fish and mold food products based on it. Organoleptic evaluation of the quality of ready-made fish products was described and the quality of experimental samples for organoleptic, physical, chemical and safety indicators was assessed. The evaluation of ready-made fish product market potential was made; marketing macro environment was studied; the analysis of the economic, political, social and technological factors that may influence on the development of fish dumplings production was carried out. The segmentation and evaluation of ready-made fish products market was also made.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 125
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics