Details

Title: Разработка и внедрение ключевых показателей эффективности в ресторанном бизнесе (на примере ООО «Гарсия»): магистерская диссертация: 38.04.01
Creators: Шитова Светлана Александровна
Scientific adviser: Кудрявцева Татьяна Юрьевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: бюджетирование; эффективность; мотивация; ресторанный бизнес; прибыль; budgeting; efficiency; motivation; restaurant business; profit
LBC: 65.431.14я031
Document type: Master graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Master
Speciality code (FGOS): 38.04.01
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-908
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\32990

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Целью данного исследования является разработка и внедрение ключевых показателей эффективности на предприятии. Для достижения цели использован метод оценки, путем использования несбалансированных количественных показателей, результатов исполнения бизнес-процессов и сопоставления их со стратегическими, тактическими и операционными целевыми ориентирами для получения значения отклонения между целевым и фактическим показателями. Результатом этого метода, стала возможность оценки эффективности работы ключевых сотрудников предприятия. На основе анализа и оценки финансового состояния предприятия был сделан вывод о значимости системы ключевых показателей эффективности, о необходимости контроля бюджета доходов и расходов предприятия. Также на основе данных о компании выполнен организационно - управленческий анализ. В результате определены характерные черты предприятия и его проблемы.

The purpose of this research is the development and implementation of key performance indicators across the enterprise. To achieve the objective evaluation method used by unbalanced use of quantitative indicators, the results of business process execution and compare them with the strategic, tactical and operational targets have to get the value of deviation between the target and actual values. The result of this method is the ability to assess the performance of key employees. Based on the analysis and evaluation of the financial condition of the company was concluded on the importance of a system of key performance indicators of the need to control the budget of income and expenses of the enterprise. Also on the basis of the company's data is made organizational - management review. As a result, the characteristic features of the enterprise and its problems.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 216
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics