Details

Title Обогащение мучных изделий мелиссой: выпускная квалификационная работа бакалавра: 19.03.01 - Биотехнология ; 19.03.01_01 - Пищевая биотехнология
Creators Савкова Кристина Романовна
Scientific adviser Аронова Екатерина Борисовна
Other creators Кузнецова Татьяна Алексеевна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт биомедицинских систем и биотехнологий
Imprint Санкт-Петербург, 2019
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects хлебобулочные изделия ; мелисса ; обогащение ; технология ; bakery products ; lemon balm ; enrichment ; technology
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 19.03.01
Speciality group (FGOS) 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Links Отзыв руководителя ; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-1821
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key ru\spstu\vkr\3006
Record create date 10/9/2019

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Проведено исследование процесса обогащение мучных изделий мелиссой. Определено содержание аскорбиновой кислоты и полифенольных соединений в мелиссе, также исследованы физико – химических свойства муки с добавкой. Оценено влияние фитодобавки на качество хлебобулочных изделий по физико – химическим и органолептическим показателям.

The process of enrichment of flour products with melissa has been studied. The content of ascorbic acid and polyphenolic compounds in melissa has been determined, and the physicochemical properties of flour with an additive have also been investigated. The influence of phytoadditives on the quality of bakery products was evaluated according to physico - chemical and organoleptic parameters.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 39 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics