Details

Title: Влияние добавок разных видов муки на качество дрожжевого теста: выпускная квалификационная работа бакалавра: 19.03.01 - Биотехнология ; 19.03.01_01 - Пищевая биотехнология
Creators: Соколов Андрей Сергеевич
Scientific adviser: Аронова Екатерина Борисовна
Other creators: Кузнецова Татьяна Алексеевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт биомедицинских систем и биотехнологий
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: дрожжевое тесто; мука; мучные смеси; влияния добавок; клейковина; органолептические показатели; yeast dough; flour; flour mixes; influence of additives; gluten; organoleptic characteristics
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 19.03.01
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-2711
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\2993

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Проведен патентный поиск по теме исследования, изучены и подобраны методики, исследованы клейковина муки и мучных смесей, органолептические показатели муки, мучных смесей и дрожжевого теста, кислотность муки, мучных смесей и дрожжевого теста, влажность муки, мучных смесей и дрожжевого теста. Проведён анализ полученных результатов исследования; представлены данные эксперимента в виде таблиц, проведена математическая обработка полученных данных; представлены мероприятия и правила работы в лаборатории биотехнологии.

A patent search was conducted on the topic of research, methods were studied and selected, gluten of flour and flour mixtures, organoleptic characteristics of flour, flour mixtures and yeast dough, acidity of flour, flour mixtures and yeast dough, moisture of flour, flour mixtures and yeast dough were investigated. An analysis of the results of the study; the experimental data are presented in the form of tables, the mathematical processing of the obtained data is carried out; Presents activities and rules of work in the laboratory of biotechnology.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 38
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics