Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
63 с., 19 рис., 24 табл., 20 ист. Объектами исследования были выбраны 6 натуральных питьевых йогуртов разных производителей. Целью выпускной квалификационной работы явилось проведение сравнительного анализа качества питьевых йогуртов натуральных без добавок, реализуемых в торговой сети «Карусель». В работе рассмотрены технологии, с помощью которых осуществляются производственные процессы производства йогуртов, товароведная характеристика йогурта, требования к его качеству и безопасности; проведена сравнительная оценка качества натуральных питьевых йогуртов по маркировке, органолептическим и физико-химическим показателям, реализуемых в торговой сети «Карусель». Представлены результаты обзора экспорта и импорта натуральных йогуртов за 2016-2018 гг., изучена структура ассортимента йогуртов интернет-магазинов, условия реализации заказа и проведен сравнительный анализ ассортимента йогуртов между интернет-магазином и реальным одинаковых торговых сетей.
63 p., 19 pic., 24 tab., 20 sources. The objects of the study were selected 6 natural drinking yoghurts of different manufacturers. The aim of the final qualifying work was to conduct a comparative analysis of the quality of drinking yogurt natural without additives, sold in the retail network "Carousel". The paper deals with the technologies by which the production processes of yogurt production, commodity characteristics of yogurt, requirements for its quality and safety are implemented; a comparative assessment of the quality of natural drinking yoghurts by labeling, organoleptic and physical-chemical indicators implemented in the trade network «Karusel» is carried out. Presents the results of the review of export and import of natural yoghurt for 2016-2018, studied the structure of the assortment of yogurts online stores, the conditions of implementation of the order and the dash-den comparative analysis of the range of yoghurts between the online store and the actual same trade networks.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 102
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |