Details

Title: Совершенствование корпоративной культуры предприятия индустрии гостеприимства: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства
Creators: Виляева Светлана Владимировна
Scientific adviser: Хныкина Татьяна Семеновна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: корпоративная культура; виды корпоративной культуры; уровни корпоративной культуры; анализ предприятия; совершенствование корпоративной культуры; corporate culture; types of corporate culture; levels of corporate culture; analysis of the enterprise; improvement of corporate culture
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-4641
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4730

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является ИП Аветян Егор Гришевич. Целью выпускной квалификационной работы является совершенствование корпоративной культуры «Отель«АветПарк»». На основе анализа уровней корпоративной культуры были выявлены основные проблемы формирования корпоративной культуры «Отель«АветПарк»». Были разработаны мероприятия по совершенствованию корпоративной культуры и выявлено, что основными элементами уровней корпоративной культуры, требующими улучшения или разработки, являются система отношений, регламенты и инструкции, церемонии, корпоративные мероприятия, стратегия. Сделан прогноз дохода и затрат от реализации мер по совершенствованию уровней корпоративной культуры. Реализация мероприятий по совершенствованию корпоративной культуры приведёт к увеличению дохода, через увеличение выработки работников.

The object of the study is IP Avetyan Egor Grishevich. The purpose of the final qualifying work is to improve the corporate culture of the «Hotel«AvetPark»». Based on the analysis of the levels of corporate culture, the main problems of the formation of the corporate culture «Hotel«AvetPark»» were identified. The measures to improve the corporate culture were developed and it was revealed that the main elements of the levels of corporate culture that require improvement or development are the system of relations, regulations and instructions, ceremonies, corporate events, strategy. The forecast of income and costs from the implementation of measures to improve the levels of corporate culture. The implementation of measures to improve the corporate culture will lead to an increase in income, through an increase in the output of workers.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 64
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics