Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-торговой деятельности ресторана американской кухни на 80 мест в г.Санкт-Петербурге». Данная работа посвящена проектированию ресторана американской кухни в городе Санкт-Петербурге. В ходе работы были решены следующие задачи: анализ структуры рынка общественного питания; формирование концепции проектируемого предприятия; разработка меню и технологической документации, определение осо-бенностей производственного процесса; проектирование помещений предприятия; разработка организационной структуры предприятия; расчет экономических показателей, определение эффективности. Выпускная квалификационная работа выполнена, опираясь на актуаль-ные данные электронных и печатных источников. Также был проведен ана-лиз рынка услуг общественного питания. Проект ресторана был разработан с учетом всех действующих на территории Российской Федерации требований нормативной документации. По итогу работы был составлен детальные проект ресторана американской кухни на 80 мест с годовым товарооборотом 259422,2 тыс. рублей, предполагаемой прибылью 66557,65 тыс. рублей, при сумме капитальных вложений 6528,1 тыс. рублей и окупаемости в течение 1 года и 11 месяцев. Работа может быть использована для организации деятельности ресторана американской кухни, а также в качестве источника профильных аналитических и статистических данных.
The subject of the graduate qualification work is: «Organizing of production-trading activity of an American cuisine restaurant for 80 seats in Saint Peters-burg». The given work is dedicated to project of an American cuisine restaurant in Saint Petersburg. In the course of work, the following tasks were solved: Catering market analysis. Working-out of catering enterprise concept. Designing menu and technological documentation, defining features of the production process. Designing of the enterprise premises; development of enterprise organization structure. Calculation of economic indicators and profitability. The work was written with the help of actual data of electronic and printed sources. The analysis of Catering market was conducted. The project was gener-ated according to all the present requests in Russian Federation. The work resulted in detailed project of an American cuisine restaurant for 80 seats with the annual commodity turnover as of 259422,2 thousand of rubles, net profit 66557,65 thousand rubles with investment of 6528,1 thousand rubles and payback with 1 year and 11 months. The work can be used for designing of an American cuisine restaurant as well as a source of the business statistical and analytical data.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 7
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |