Details
Title | Государственное регулирование ресторанного бизнеса в Санкт-Петербурге: выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 38.03.04 «Государственное и муниципальное управление» ; образовательная программа 38.03.04_01 «Организация государственного и муниципального управления» |
---|---|
Creators | Исрафилов Ягуб Хилал оглы |
Scientific adviser | Танина Анна Валерьевна |
Other creators | Леонтьев Дмитрий Николаевич |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли |
Imprint | Санкт-Петербург, 2020 |
Collection | Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция |
Subjects | государственное регулирование; ресторанный бизнес; Санкт-Петербург; определение проблем и путей их решения; state regulation; restaurent business; St. Petersburg; the definition of the problems and solution algoritms |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 38.03.04 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
Links | Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований |
DOI | 10.18720/SPBPU/3/2020/vr/vr20-713 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | ru\spstu\vkr\6044 |
Record create date | 6/29/2020 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Объектом исследования выпускной квалификационной работы является государственное регулирование ресторанного бизнеса в Санкт-Петербурге. Цель работы: разработать рекомендации по совершенствованию государственного регулирования ресторанного бизнеса в Санкт-Петербурге. Были рассмотрены основные недостатки регулирования бизнеса в Санкт-Петербурге, к ним относятся: - отсутствие доступной информации о деятельности Управления Федеральной службы по надзору в сфере защиты прав потребителя и благополучия человека по городу Санкт-Петербургу; - неэфективность програмного метода регулирования; В этой связи, были предложены меры по совершенствованию внутреннего регулирования ресторанного бизнеса.
The object of research of final qualification work is the state regulation of the restaurant business in St. Petersburg. The purpose of the final qualification work is to develop measures to improve the internal regulation of the business, its interaction with supervisory authorities in St. Petersburg. The paper presents an analysis of the system of state and municipal regulation of the restaurant business in St. Petersburg. The main shortcomings of business regulation in St. Petersburg were considered, these include: - lack of available information about the activities of the Office of the Federal Service for Supervision in the field of consumer protection and human well-being in the city of St. Petersburg; - inefficiency of the program method of regulation; In this regard, measures were proposed to improve the internal regulation of the restaurant business.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 13
Last 30 days: 0