Details

Title Государственное регулирование ресторанного бизнеса в Санкт-Петербурге: выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 38.03.04 «Государственное и муниципальное управление» ; образовательная программа 38.03.04_01 «Организация государственного и муниципального управления»
Creators Исрафилов Ягуб Хилал оглы
Scientific adviser Танина Анна Валерьевна
Other creators Леонтьев Дмитрий Николаевич
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2020
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects государственное регулирование; ресторанный бизнес; Санкт-Петербург; определение проблем и путей их решения; state regulation; restaurent business; St. Petersburg; the definition of the problems and solution algoritms
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.04
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
Links Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI 10.18720/SPBPU/3/2020/vr/vr20-713
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key ru\spstu\vkr\6044
Record create date 6/29/2020

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Объектом исследования выпускной квалификационной работы является государственное регулирование ресторанного бизнеса в Санкт-Петербурге. Цель работы: разработать рекомендации по совершенствованию государственного регулирования ресторанного бизнеса в Санкт-Петербурге. Были рассмотрены основные недостатки регулирования бизнеса в Санкт-Петербурге, к ним относятся: - отсутствие доступной информации о деятельности Управления Федеральной службы по надзору в сфере защиты прав потребителя и благополучия человека по городу Санкт-Петербургу; - неэфективность програмного метода регулирования; В этой связи, были предложены меры по совершенствованию внутреннего регулирования ресторанного бизнеса.

The object of research of final qualification work is the state regulation of the restaurant business in St. Petersburg. The purpose of the final qualification work is to develop measures to improve the internal regulation of the business, its interaction with supervisory authorities in St. Petersburg. The paper presents an analysis of the system of state and municipal regulation of the restaurant business in St. Petersburg. The main shortcomings of business regulation in St. Petersburg were considered, these include: - lack of available information about the activities of the Office of the Federal Service for Supervision in the field of consumer protection and human well-being in the city of St. Petersburg; - inefficiency of the program method of regulation; In this regard, measures were proposed to improve the internal regulation of the restaurant business.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 13 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics