Details

Title: Совершенствование системы оценки персонала на предприятии гостеприимства: выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 43.03.01 «Сервис» ; образовательная программа 43.03.01_01 «Сервис в индустрии гостеприимства»
Creators: Мокляк Полина Тимофеевна
Scientific adviser: Хныкина Татьяна Семеновна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2021
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: система оценки персонала; система управления; ресторан; методы оценки персонала; критерии оценки; показатели оценки; анализ внешней среды; аттестация; анализ хозяйственной деятельности; personnel assessment system; control system; restourant; personnel assessment methods; criteria for evaluation; indicators of assessment; market analysis; certification; analysis of economic activities
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2021/vr/vr21-3769
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\15941

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Задачи, которые решались в ходе исследования: 1.Изучить теоретические основы оценки персонала. 2.Изучить специфику оценки персонала для предприятия общественного питания. 3.Ознакомиться с методами оценки персонала. 4.Ознакомиться с деятельностью компании и структурой кадровой политики. 5.Проанализировать систему оценки персонала на предприятии 6.Разработать комплекс мер по улучшению оценки персонала. Работа проведена в гастропабе «Коза Дереза. Море», где собиралась часть фактического материала: специфика работы сотрудников, результаты продаж, общие данные компании. Были проведены расчеты, которые наглядно показывали достоинства и недостатки работы персонала. В результате была проанализирована эффективность работы до внедрения предложенных мер и после. Разработаны эффективные рекомендации по повышению эффективности оценки персонала.

Tasks that were solved during the study: 1. To study the theoretical foundations of personnel assessment. 2. To study the specifics of personnel assessment for a catering enterprise. 3. Get acquainted with the methods of personnel assessment. 4. Get acquainted with the activities of the company and the structure of personnel policy. 5. Analyze the personnel assessment system at the enterprise. 6. Develop a set of measures to improve the assessment of personnel. The work was carried out in the gastropub “Koza Dereza. More ”, where part of the factual material was collected: the specifics of the work of employees, sales results, general data of the company. Calculations were carried out that clearly showed the advantages and disadvantages of the work of the staff. As a result, the efficiency of work was analyzed before the implementation of the proposed measures and after. Effective recommendations have been developed to improve the efficiency of personnel assessment.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 20
Last 30 days: 2
Detailed usage statistics