Details

Title: Совершенствование системы управления персоналом на предприятии общественного питания: выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 43.03.01 «Сервис» ; образовательная программа 43.03.01_01 «Сервис в индустрии гостеприимства»
Creators: Коршунов Филипп Юрьевич
Scientific adviser: Десфонтейнес Лариса Григорьевна
Other creators: Шелейко Виктория Анатольевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2022
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: управление персоналом; совершенствование; система управления персоналом; анализ хозяйственной деятельности; анализ системы управления персоналом; HR managment; improvement; HR managment system; economic activity system; HR managment system analysis
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2022/vr/vr22-282
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\16237

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Данная работа посвящена совершенствованию системы управления персоналом на примере предприятия общественного питания. Работа проведена на базе предприятия ООО «Факел», где проводился анализ хозяйственно деятельности предприятия, анализ конкурентов предприятия, анализ его внешней и внутренней среды. Также был проведён анализ действующей системы управления персоналом на предприятии. В результате проведенных исследований была разработана система инноваций для действующей системы управления персоналом.

The given work is devoted to improving the personnel management system on the example of a public catering enterprise. The work was carried out on the basis of the Fakel LLC enterprise, where the analysis of the economic activity of the enterprise, the analysis of the competitors of the enterprise, and the analysis of its external and internal environment were carried out. An analysis of the current personnel management system at the enterprise was also carried out. As a result of the research, an innovation system was developed for the current personnel management system.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
External organizations N2 All Read
External organizations N1 All
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
Internet Authorized users (not from SPbPU, N2) Read
Internet Authorized users (not from SPbPU, N1)
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 44
Last 30 days: 9
Detailed usage statistics