Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена организации производственно-торговой деятель-ности столовой общего типа по адресу: г. Санкт-Петербург, ул. Марата д. 33-35. Целью данной работы является расчет и проектирование столовой общего типа по адресу: г. Санкт-Петербург, ул. Марата д. 33-35. Для выполнения цели выпускной квалификационной работы необходимо решить следующие задачи: 1. Провести анализа сферы деятельности, проектируемого столовой, обосно-вать потенциальный контингент потребителей; 2. Провести анализ конкуренции и конкурентов; 3. Разработать меню и производственную программу проектируемой столо-вой; 4. Разработать планово-расчетное меню и технологические документы; 5. Рассчитать явочную численность производственных работников; 6. Разработать оперативный график работы, график реализации блюд и тех-нологический график тепловой обработки кулинарной продукции; 7. Рассчитать и подобрать оборудование; 8. Рассчитать площадь столовой; 9. Представить план горячего цеха, проектируемой столовой с монтажными привязками технологического оборудования и коммуникациями. При сборе данных, необходимых для выполнения работы, была использо-вана поисковая система Яндекс. Недвижимость. При обработке данных использовалась программа Microsoft Excel. При выполнении графической части использовалась программа nanoCAD.
This work is devoted to the organization of industrial and commercial activity of the canteen of general type at the address: St. Petersburg, ul. Marata 33-35". The purpose of this work is the calculation and design of the canteen of general type at the address: St. Petersburg, ul. Marata 33-35. To fulfill the purpose of the graduate qualification work, it is necessary to solve the following tasks: To achieve the goal of graduate qualification work is necessary to solve the following tasks: 1. To analyze the sphere of activity, the projected dining room, to justify the po-tential contingent of consumers; 2. To analyze competition and competitors; 3. Develop a menu and production program of the projected canteen; 4. Develop planned and calculated menu and technological documents; 5. Calculate the number of workers; 6. To develop an operational schedule of the hot shop, schedule of realization of dishes and technological schedule of heat treatment of culinary products; 7. To calculate and select equipment; 8. Calculate the area of the canteen; 9. Provide a plan of the hot shop projected canteen with mounting bindings of technological equipment and communications. Gathering the data necessary to perform the work, we used the search engine Yandex. Real Estate. In the processing of data was used program Microsoft Excel. When performing the graphic part, the program nano-CAD was used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |