Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена исследованию возможностей обогащения паште-тов, изучению технологии производства паштетов с использованием водоросли хлорелла. Задачи, которые были решены в ходе исследования: 1) Проведен обзор отечественных и зарубежных источников по возможно-стям обогащения паштетов. 2) Разработана рецептура паштета с использованием водоросли хлорелла. 3) Разработана производственная программа кулинарного цеха по произ-водству паштетов с использованием водоросли хлорелла, техническая и техно-логическая документации (ТУ и ТИ). 4) Разработана планировка для заготовочного предприятия с учетом поточ-ности технологического процесса. 5) Разработан план мучного цеха с расстановкой технологического обору-дования (М 1:20). При написание литературного обзора использовались следующие базы дан-ных: eLIBRARY.RU, CYBERLENINKA.RU. Статистическую обработку экспериментальных данных осуществляли с ис-пользованием пакета программы Microsoft Excel. При выполнение графической части использовали пакет программ nanoCAD.
This work is devoted to the study of the possibilities of pate enrichment, the study of pate production technology using chlorella algae. Tasks that were solved in the course of the study: 1) A review of domestic and foreign sources on the possibilities of pate enrich-ment was carried out. 2) A recipe for pate using chlorella algae has been developed. 3) A production program was developed for the culinary workshop for the pro-duction of pates using chlorella algae, technical and technological documentation (TU and TI). 4) A layout for a procurement enterprise has been developed, taking into ac-count the flow of the technological process. 5) A plan of the flour shop was developed with the arrangement of technological equipment (M 1:20). When writing a literature review, the following databases were used: eLI-BRARY.RU, CYBERLENINKA.RU. Statistical processing of experimental data was carried out using the Microsoft а When performing the graphic part, the nanoCAD software package was us.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 1
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |