Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная выпускная квалификационная работа посвящена разработке оптимальной организационной модели кафе-пекарни, учитывающей особенности производственных и организационных процессов. В ходе выполнения работы были выполнены следующие задачи: • проанализирован рынок услуг общественного питания, включая сегмент кафе-пекарни; • разработана концепция предприятия общественного питания; • составлена производственная программа кафе-пекарни; • разработано меню и планово-расчетное меню кафе-пекарни; • произведен расчет помещений и цехов предприятия; • подобрано необходимое технологическое оборудование; • проанализированы нормативные документы, устанавливающие требования к безопасности жизнедеятельности на предприятии; • рассчитаны основные экономические показатели предприятия; • выполнена графическая часть проекта. При проведение маркетингового исследования использовались базы данных ЦИАН, Avito и Wiki. Статистическую обработку расчетных данных осуществляли с использованием программы Microsoft Excel. При выполнение графической части использовали пакет программ nanoCAD.
This final qualification work is devoted to the development of an optimal organizational model of a bakery cafe, considering the peculiarities of production and organizational processes. In the course of the work, the following tasks were performed: • food service market was analyzed, including cafe-bakery segment; • the concept of a catering enterprise was developed; • the production program of the cafe-bakery was drawn up; • a menu and a scheduled menu of a cafe-bakery were developed; • calculation of premises and workshops of the enterprise was performed; • the necessary process equipment was selected; • regulatory documents establishing the requirements for life safety at the enterprise were analyzed; • the main economic indicators of the enterprise were calculated; • the graphic part of the project was completed. During the market research, the databases CIAN, Avito and Wiki were used. Statistical processing of the calculated data was performed using Microsoft Excel. When executing the graphical part, the nanoCAD software package were used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |