С 17 марта 2020 г. для ресурсов (учебные, научные, материалы конференций, статьи из периодических изданий, авторефераты диссертаций, диссертации) ЭБ СПбПУ, обеспечивающих образовательный процесс, установлен особый режим использования. Обращаем внимание, что ВКР/НД не относятся к этой категории.

Details

Title: Le Guide Culinaire: aide-mémoire de cuisine pratique
Creators: Escoffier A.; Gilbert Philéas; Fétu E.; Suzanne A.; Reboul B.; Dietrich Ch.; Caillat A.
Other creators: Morin Victor
Imprint: Paris, 1903
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: французская кухня; кулинария
UDC: 641.5/.8(44)
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3274
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • TABLE DES CHAPITRES
  • I. Potages clairs, liés, de légumes, et étrangers
  • II. Hors-d’oeuvre chauds et froids
  • III. Sauces. Grandes et petites sauces chaudes, sauces anglaises, sauces froides, beurres composés et marinades
  • IV. Garnitures, appareils et farces
  • V. Eufs
  • VI. Poissons d’eau douce, de mer, crustacés, mollusques etbatraciens
  • VII. Relevés et Entrées de Boucherie
  • VIII. Relevés et Entrées de Volaille
  • IX. Relevés et Entrées de Gibier
  • X. Entrées Mixtes
  • XI. Préparations froides
  • XII. Rôtis
  • XIII. Légumes et Farinages
  • XIV. Entremets chauds et froids
  • XV. Glaces, punchs, sorbets, coupes, etc
  • XVI. Savorys
  • XVII. Compotes et Confitures

Usage statistics

stat Access count: 8
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics