Details

Title Le nouveau patissier-glacier Français et Étranger: traité complet et pratique de patisserie fine et de glaces: ouvrage spécialement destiné a MM. les Pâtissiers-Glaciers
Creators Lacam Pierre (patissier)
Imprint Paris, 1878
Electronic publication Санкт-Петербург, 2017
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects рецепты ; кулинария ; кондитерские изделия ; десерты ; мороженое
UDC 641.85(083.1)
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3460
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\43363
Record create date 10/5/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous

Access count: 0 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics