Details
| Title | Le nouveau patissier-glacier Français et Étranger: traité complet et pratique de patisserie fine et de glaces: ouvrage spécialement destiné a MM. les Pâtissiers-Glaciers |
|---|---|
| Creators | Lacam Pierre (patissier) |
| Imprint | Paris, 1878 |
| Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
| Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция |
| Subjects | рецепты ; кулинария ; кондитерские изделия ; десерты ; мороженое |
| UDC | 641.85(083.1) |
| Document type | Other |
| File type | |
| Language | French |
| DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3460 |
| Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
| Record key | RU\SPSTU\edoc\43363 |
| Record create date | 10/5/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
| Group | Anonymous |
|---|---|
| Network | Internet |
| Network | User group | Action |
|---|---|---|
| ILC SPbPU Local Network | All |
|
| Internet | Authorized users SPbPU |
|
| Internet | Anonymous |
|
Access count: 0
Last 30 days: 0