Details
Title | Le nouveau patissier-glacier Français et Étranger: traité complet et pratique de patisserie fine et de glaces: ouvrage spécialement destiné a MM. les Pâtissiers-Glaciers |
---|---|
Creators | Lacam Pierre (patissier) |
Imprint | Paris, 1878 |
Electronic publication | Санкт-Петербург, 2017 |
Collection | Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция |
Subjects | рецепты ; кулинария ; кондитерские изделия ; десерты ; мороженое |
UDC | 641.85(083.1) |
Document type | Other |
File type | |
Language | French |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/ed-3460 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\43363 |
Record create date | 10/5/2017 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 0
Last 30 days: 0