Details

Title Le Cuisinier économe, ou Élémens nouveaux de cuisine, de patisserie et d'office: ouvrage indispensable aux maisons les plus somptueuses comme aux tables les plus simples, à la ville et à la campagne
Creators Archambault (ancien restaurateur)
Imprint Paris, 1822
Electronic publication Санкт-Петербург, 2017
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects кулинария ; французские вина ; консервирование ; французская кухня
UDC 641(44) ; 663.21(44)
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3510
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\47001
Record create date 11/2/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous

Access count: 5 
Last 30 days: 1

Detailed usage statistics