Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- ОГЛАВЛЕНИЕ
- Предисловие
- I. Значение супов в питании
- II. Бульоны и отвары
- 1. Классификация бульонов и отваров
- 2. Мясные бульоны и общие правила их изготовления
- 3. Рыбные бульоны
- 4. Грибные бульоны
- 5. Овощные отвары
- 6. Крупяные отвары
- 7. Мучные отвары
- III. Супы
- 1. Классификация супов
- 2. Прозрачные супы
- 3. Заправочные супы
- 4. Пюреобразные супы
- 5. Молочные супы
- IV. Основные правила отпуска супов
Usage statistics
Access count: 10
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |