Details

Title: Товароведная характеристика, экспертиза качества питьевого молока и организация торговли молочными продуктами в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators: Лучкин Иван Владимирович
Scientific adviser: Нилова Л. П.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: молоко; молочные продукты; оценка качества; экспертиза качества; milk; dairy products; quality control; expert's quality report
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080401
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1350
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33496

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Выпускная квалификационная работа "Товароведная характеристика, экспертиза качества питьевого молока и организация торговли молочными продуктами в розничном торговом предприятии" посвящена сравнительной экспертизе качества питьевого пастеризованного молока трех заводов изготовителей разных торговых марок, реализуемых на потребительском рынке г. Санкт-Петербурга. Экспертизу проводили по состоянию упаковки, маркировке, органолептическим, физико-химическим показателям и степени свежести в процессе заявленного срока годности. На примере розничного торгового предприятия универсам "Верный" рассмотрена организация торговли молочными продуктами.

Final qualifying work "Commodity research characteristics, examination of the quality of drinking milk and the organization of trade in dairy products in retail outlets", devoted to a comparative examination of the quality of drinking pasteurized milk three manufacturing plants of different brands sold in the consumer market of St. Petersburg. The examination was carried out as of the packaging, labeling, organoleptic, physical-chemical parameters and the degree of freshness during the claimed shelf life. For example, retail trade enterprise supermarket "VERNYI" is considered the organization of trade in dairy products.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 4896
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics