№ |
Element
|
Documents count |
---|---|---|
1 | economic indicators (>>>) | 1 |
2 | HACCP (>>>) | 1 |
3 | menu (>>>) | 1 |
4 | organizational structure (>>>) | 1 |
5 | production program (>>>) | 1 |
6 | steak house (>>>) | 1 |
7 | technological calculations (>>>) | 1 |
8 | джоспер (>>>) | 1 |
9 | меню (>>>) | 1 |
10 | организационная структура (>>>) | 1 |
11 | открытая кухня (>>>) | 1 |
12 | производственная программа (>>>) | 2 |
13 | ресторан (>>>) | 1 |
14 | стейк-хаус (>>>) | 2 |
15 | технологические расчеты (>>>) | 1 |
16 | ХАССП (>>>) | 1 |
17 | экономические показатели (>>>) | 1 |
Facet 'Subjects'
Filter: Speciality code (FGOS):19.03.04;Subjects:стейк-хаус