• Русский
Login
Logo
  • Advanced Search
  • Attribute Search
  • Contacts
  • Information Library Complex
  • Русский
Search manual

Facet 'Subjects'

Filter: Speciality code (FGOS):19.03.04;Subjects:стейк-хаус

Previous
  • 1
Next
№ Element ↑ Documents count
1 economic indicators (>>>) 1
2 HACCP (>>>) 1
3 menu (>>>) 1
4 organizational structure (>>>) 1
5 production program (>>>) 1
6 steak house (>>>) 1
7 technological calculations (>>>) 1
8 джоспер (>>>) 1
9 меню (>>>) 1
10 организационная структура (>>>) 1
11 открытая кухня (>>>) 1
12 производственная программа (>>>) 2
13 ресторан (>>>) 1
14 стейк-хаус (>>>) 2
15 технологические расчеты (>>>) 1
16 ХАССП (>>>) 1
17 экономические показатели (>>>) 1
Previous
  • 1
Next
Clear search query and filter

© SPbPU, 1996-2025

Powered by ILS «Ruslan-Neo» (© OOO «OLS»)

Privacy policy

«Cookie» files policy

  • Advanced Search
  • Attribute Search
  • Contacts
  • Information Library Complex
  • Last Arrivals
  • Most Requested Items
🍪
Мы используем cookies и рекомендательные технологии для улучшения работы сайта. Продолжая использовать этот сайт, Вы соглашаетесь на использование файлов cookie.