Details

Title: Les poissons: 300 manières de les accommoder
Creators: Suzanne Alfred
Other creators: Tantet Gérard; Gilbert Philéas
Imprint: Paris, 1899
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: рыба; морепродукты; кулинария
UDC: 641.51/.54:637.5'8
Document type: Other
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3490
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\43942

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • TABLE DES MATIERES
  • Préface
  • CHAPITRE PREMIER Poissons d’eau douce
  • CHAPITRE III Crustacés et Batraciens.
  • CHAPITRE IV Mollusques et Coquillages
  • CHAPITRE V Soupes de poisson
  • CHAPITRE VI Sauces de poisson
  • CHAPITRE VII Variétés.

Usage statistics

stat Access count: 22
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics