Details

Title Les poissons: 300 manières de les accommoder
Creators Suzanne Alfred
Other creators Tantet Gérard ; Gilbert Philéas
Imprint Paris, 1899
Electronic publication Санкт-Петербург, 2017
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects рыба ; морепродукты ; кулинария
UDC 641.51/.54:637.5'8
Document type Other
File type PDF
Language French
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3490
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\43942
Record create date 10/10/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous
  • TABLE DES MATIERES
  • Préface
  • CHAPITRE PREMIER Poissons d’eau douce
  • CHAPITRE III Crustacés et Batraciens.
  • CHAPITRE IV Mollusques et Coquillages
  • CHAPITRE V Soupes de poisson
  • CHAPITRE VI Sauces de poisson
  • CHAPITRE VII Variétés.

Access count: 22 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics